Pagina's

vrijdag 8 maart 2013

Teveel inspiratie i.c.m. een te lange 'to do list'Gister was ik in een boekhandel met wat meer tijdschriften dan de AH hier 600 meter verderop heeft. Kijken of de nieuwe Ottebre al binnen is. Helaas nog niet.


Wel zag ik het tijdschrift Haken, van de makers van Simpy breien (dat ken ik wel)
Hiernaast wat oude nummers. De nieuwste kan ik op internet nog niet vinden. Kent iemand dit tijdschrift? Is het de €9,95 waard? Hij is helaas 'ingepakt' omdat er 2 gratis plastic haaknaalden bij zitten. Dat is jammer, want dan kun je niet even kijken wat erin staat. Vind het nogal duur voor een tijdschrift namelijk.

In de plaatselijke filiaal van Ricken zag ik een nieuw boek. Haken voor de baby. (€17,95) Als je op de link klikt, kom je bij het inkijkexemplaar van bol.com. Het boek is daar uitverkocht. Leuk om kraamkadootjes te haken.
Ik heb nog zoveel leuke boeken gezien die ik wel zou willen hebben. Maar veel te weinig tijd om ermee aan de slag te gaan.
Tassen maken de vrouwTassen maken de vrouw (24,95) ligt hier bij de plaatselijke boekhandel en is een schitterend boek. Heb ik nog wel iets meer naai ervaring nodig, maar daar werk ik aan.
Gelukkig hebben we hier een bibliotheek. Toch maar eens kijken. En dan ook 'Zo geknipt' (staan een paar leuke patroontjes in) en 'Allemaal rokjes' (kijken of ik dat snap) meenemen.
Wie weet kan ik mijn inspiratie vergroten. En dan hard aan het werk om te 'do to list' te verkleinen.

Mijn inspiratie komt voornamelijk van internet, meestal via blogs.
Hebben jullie bepaalde favoriete hobbyboeken? Laat het me weten.

1 opmerking:

  1. Wat leuk dat je even op mijn blog bent langs geweest. Je hebt een lekkere afwisselende blog, daar hou ik wel van. Ik heb je naam nog bij de andere in de pot gedaan en ik ga nu een winnaar trekken. Wie weet ben jij het. Groetjes, Petra

    BeantwoordenVerwijderen