Te koop

Voor het goede doel verkoop ik onderstaande artikelen. 
Bent u op zoek naar een leuk cadeautje, dan kunt u hier wellicht slagen. En u steunt er gelijk het goede doel mee.
Neem contact met me op als u iets van me wilt kopen scrapmetazza[at]gmail.com. Wilt u iets in een andere kleur of andere stof? Mail me en wie weet kan ik aan uw wensen voldoen. Eventuele portokosten zijn voor de koper. Ophalen is mogelijk op Urk.

Wilt u meer weten over het goede doel? Lees dan mijn blogbericht hierover. [hier komt een link naar een blogbericht met onderstaande tekst, anders zou het lange verhaal de kopers af kunnen schrikken]

Het goede doel zijn mijn broer en schoonzus die voor de ontwikkelingshulporganisatie de MAF gaan werken. Ze zijn dan volledig afhankelijk van giften. De MAF is een zendingsorganisatie die transporten verzorgt met kleine vliegtuigen in ruim 30 landen, waar vervoer over de weg vaak niet of moeilijk mogelijk is. Elke 5 minuten stijgt er ergens ter wereld een vliegtuigje van de MAF op. Ze vliegen met 130 vliegtuigen voor meer dan 1.000 hulporganisaties en kerken. Bijna elke hulporganisatie die je kent maakt er wel gebruik van. Dit vraagt een ontzettende goede organisatie en planning, een afweging van vliegen we wel of niet etc. Denk je in wat er bij komt kijken als je bijvoorbeeld in een Afrikaans land een goede planning wilt hebben om 10 vliegtuigen veilig en op tijd in de lucht te houden. Allerlei klanten, onderhoud, inkopen, personeelszaken, etc. In één van de landen waar de MAF actief is gaat mijn broer het werk van de MAF daar (mede) aansturen. Waar dit precies zal zijn, wordt in de komende maanden beslist. Zijn vrouw gaat zich daar oriënteren voor welk project ze zich wil gaan inzetten, wellicht passend bij haar onderwijsachtergrond.
Momenteel bereiden ze zich tijdens een studie voor op deze missie. Ze leren o.a. hoe ze moeten omgaan met mensen in andere culturen. Werken in een andere cultuur vereist een heel andere aanpak dan werken in Nederland.

Willem en Christien zelf aan het woord: 
We hebben beiden het verlangen ons in te zetten voor zendings– en ontwikkelingswerk. Zeker nadat we zelf hebben mogen zien hoe hierdoor mensenlevens verrijkt worden. We willen delen in leven, liefde, geloof, kennis en vaardig heden.


Babyborn kleding. Jurkje, pampertje en haarband. Per setje € 10,-
Geef bij uw bestelling het nummer van de foto door.
(Patroon jurkje is van Christel Dekker)
[foto's] theeboeketje. Keuze uit smaakjes thee of gewone thee. Merk van de thee is Pickwick. Haarspeldjes. Geef bij uw bestelling de letter door van het kaartje. € 1,- per kaart/verpakking.


 [foto]
 Helaas zijn alle thermometers al verkocht, voordat ik er een foto van heb kunnen maken. Zodra de volgende serie klaar is, komt die hier op mijn blog te staan.

 Thermometers In verband met kwetsbaarheid kunt u dit product alleen afhalen. Opsturen kan, ik verpak het heel goed in bubbeltjesfolie, maar is op eigen risico. € 6,50[foto's] gewone kaarten. Keuze uit 4 verschillende setjes. Per pakje 1,50. Geef bij uw bestelling door wel setje u wilt (A, B, C of D)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten