Pagina's

dinsdag 12 juni 2012

Kleurrijk op de etagereIn het maartnummer van 101 woonideeën stond een interview met Eline Pellinkhof over haar boek. En een leuke zelfmaker. Kleiknopen. Ik maakte ze ook en gaf er mijn eigen draai aan. Ik zocht nog een kleurrijke invulling van mijn etagère en dat is gelukt. 

101 woonideeën zou in het nummer erna misschien ook nog met iets van Eline komen, maar helaas stond dat er niet in of ik heb het niet kunnen ontdekken. Maar we kunnen haar blog wel bekijken!

De klei is van de Hema, het vilt en de uitdrukvormpjes (bloemen) van de Action en het motief in de klei is van een embossingfolder van de Cuttlebug. Het vilt heb door de cuttlebug  gehaald. De knoopsgaten heb ik achterwege gelaten, omdat ik die niet zo netjes in het midden kreeg en ze me ook leuk leken zonder gaatjes. Het even dik uitrollen van de klei was nog het lastigste;) 


Inmiddels heb ik ook het kruissteekmotief sjabloon van Eline Pellinkhof gekocht. Nu nog het kamertje uitruimen, gaatjes dichten en de muur verven .…. En dan kan ik de uil op de muur zetten. Jullie zien dus nog meer van haar op mijn blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten